Fortfarande Krakow!!

Innehållsrikt dygn! Vi tog en taxi från flygplatsen, tänkte att uber är ju ett bra och billigt alternativ. Man får det man betalar för säger dom, vi fick världens minsta Toyota yaris men tillsammans med snälla Lesław lyckades vi tetris-a in oss och ta oss genom stan hem till familjen vi övernattar hos. 


Idag har vi cyklat runt jättemycket och fixat massa saker inför avfärd. Glömde min telefon på en hylla inne på Decathlon och mitt hjärta stannade i några sekunder innan de ropade ut att någon hittat den. Nästa mission var att hitta t-sprit till stormköket, tydligen vet inte folk här vad det är så hade nästan gett upp hoppet när vi hittade en stackars flaska i en matbutik. 

Det är sjukt varmt typ 30 grader och imorgon ska vi börja rulla neråt mot bergen. Nu ska vi till stan och unna oss en go drink och läsa kartor. Kram!!

Ps alla som oroat sig för att Annie skulle vara en läskig gubbe från internet kan vara lugna, hon är helt normal och förutom att hennes skånska är lite klurig ibland kommer vi överens prima. Ska aldrig mer cykla med karlar. 


Allmänt | |
#1 - - viktoria:

Tjejer är alltid bäst!!!

Upp